Skift tandlæge

Står du og vil skifte tandlæge, er det eneste, der er nødvendigt at du kontakter os. Ja, så let er det faktisk. Ring til os nu, eller læs mere om det nedenfor.

Hvordan skifter man tandlæge?

Et skift af tandlæge er ikke nær så besværligt som det kan lyde. Faktisk er det hos Wølund & Wolf, os der klarer det hele for dig. Alt du behøver at gøre er at ringe til os en enkelt gang. Så spørger vi dig kort omkring om du ønsker, at vi rekvirerer dine journaler og aflyser evt. tider hos din nuværende tandlæge.

Til sidst finder vi en tid der passer med dine normale undersøgelsesintervaller, alt efter hvornår du sidst har været til eftersyn. Og så kan du ellers bare slappe af og vente på at vi kalder dig ind til dit næste eftersyn.

Ring til os nu på 43 90 40 40 eller skriv til os at, du ønsker at blive patient, så tager vi kontakt til dig og klarer det hele derfra.

Book tid til konsultation

Udfyld formularen for at booke tid til en konsultation – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Hvad koster det at skifte tandlæge?

Du har i Danmark frit tandlægevalg, og det er gratis i hele landet at skifte tandlæge.
Hos Tandklinikken Wølund & Wolf tænker vi først og fremmest på din fremtidige tandsundhed, og vi vil derfor aldrig anbefale dig behandlinger til mange tusinde kroner, hvis der er alternative løsninger, der er mindst lige så effektive for dine tænder.

Hvis der alligevel skulle blive behov for større behandlinger som en krone, bro eller implantat har vi dér nogle af landets billigste priser, så du ikke behøver at rejse til udlandet på tandrejser for at have råd.

Så selvom det ikke koster noget at skifte tandlæge, kan der altså være mange penge at spare ved at gøre det.

Tryghed og tillid

Så når du nu ikke behøver at spekulere på hvad det koster at skifte, så bør du i stedet tænke på hvad der er vigtigt for dig hos din tandlæge.

Er det f.eks.

  • de generelle priser
  • Priserne for større behandlinger
  • Dét at du føler dig tryg, og har tillid til dine behandlere
  • at have en god stemning og atmosfære på klinikken hvor du er

Der er mange ting at overveje, og valget omkring tandlæge er derfor individuelt for os alle. Hos Wølund & Wolf tænker vi især over alle de ovenstående ting på vores patienters vegne, lige fra du bliver mødt i receptionen af smil og godt humør, gennem den professionelle tilgang hos vores behandlere, og til at du står med et flot smil når regningen er betalt.

Tandstatus ved et tandlægeskift

Du bør være opmærksom på, at ved dit første besøg efter et skift af tandlæge er vi forpligtet til at skulle lave et eftersyn for at kunne lave en såkaldt fuld tandstatus.

Dog er det sådan, at hvis du ikke ønsker at skifte permanent, men gerne vil have lavet individuelle behandlinger hos os, eller evt. har en akut tid, så er det ikke nødvendigt med tandeftersyn i forhold til fuld tandstatus.

Find vej til klinikken

  • Beliggende i centrum af Taastrup
  • Stor, gratis parkeringsplads
  • 2 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen
  • 50 meters gang fra S-tog (Taastrup station)
Find vej