Tandlæge Glostrup

Er du på udkig efter en tandlæge nær Glostrup? Så er du kommet til rette sted. Hos Tandklinikken Wølund & Wolf får du en pålidelig tandlæge, tæt på Glostrup, med kvalitet og tryghed i fokus. Vores erfarne og dygtige tandlæger er klar til at tage sig af dine tandproblemer og give dig den bedste behandling.


Vi holder til på Kirkevej 8 i Taastrup – et stenkast fra Roskildevej og i nærheden af S-tog, og vi er derfor ikke langt fra dig, der søger tandlæge ved Glostrup. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Din pålidelige tandlæge ved Glostrup

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf er vi opmærksomme på, at mange mennesker lider af tandlægeskræk. Vi vil gerne give dig en positiv oplevelse, når du besøger os, og vores erfarne og dygtige tandlæger vil tage sig godt af dig og sørge for, at du føler dig tryg og godt tilpas.

Vi forstår, at det kan være svært at besøge en tandlæge – især hvis du har haft dårlige oplevelser tidligere. Derfor forsøger vi altid at skabe en komfortabel og afslappet stemning i vores tandklinik, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere tandlægeskræk, og de vil arbejde sammen med dig for at finde den bedste løsning på dine tandproblemer. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål for at lette eventuelle bekymringer. Vi vil gøre vores absolut bedste for at gøre dit tandlægebesøg til en positiv oplevelse.

Vil du være patient hos os?

Skriv til os i formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kroner, broer og implantater i høj kvalitet – og til konkurrencedygtige priser

Vi er specialiserede i kroner, broer og implantater af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne tandlæger vil sørge for, at du får den bedst mulige behandling uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi vil arbejde sammen med dig for at finde den rigtige løsning til dine tandproblemer, og vores priser vil altid være konkurrencedygtige. Hos os kan du derfor være sikker på at få de bedste resultater til den bedste pris.

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf er vores primære mål at sikre vores patienters tandsundhed ved at tilbyde en bred vifte af tandbehandlinger. Vi er specialiserede i tandkroner, tandbroer og tandimplantater af høj kvalitet – og kan ikke mindst tilbyde nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser på disse behandlinger.

Bliv patient i vores tandklinik ved Glostrup

Skal vi være din nye tandlæge ved Glostrup? Vi byder alle nye patienter velkommen til vores tandklinik tæt på Glostrup. Vores erfarne tandlæger vil tage sig godt af dig og sørge for, at du får den bedste behandling. Med fokus på dine behov og ønsker vil vi arbejde sammen med dig for at sikre, at du får den bedste behandling. Dine tænder er i trygge hænder hos os.

Ring til os i dag på tlf: 43 90 40 40 eller efterlad en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej til klinikken

  • Beliggende i centrum af Taastrup
  • Stor, gratis parkeringsplads
  • 2 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen
  • 50 meters gang fra S-tog (Taastrup station)
Find vej