Tandlæge Hedehusene

Leder du efter en tandlæge nær Hedehusene? Så er Tandklinikken Wølund og Wolf din lokale tandlæge. Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra almindelig tandeftersyn til tandimplantater. Vi er en moderne tandklinik, som tilbyder både større og mindre tandbehandlinger af højeste kvalitet – og altid med din tryghed og tandsundhed i fokus. Du finder os på Kirkevej 8 i Taastrup – tæt på Hedehusene, lige ved motorvejen samt med egen parkeringsplads. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Din tandlæge ved Hedehusene

Når du vælger Tandklinikken Wølund og Wolf ved Hedehusene som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – og til en fair pris. Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise, og materialerne er af højeste kvalitet.

Netop kvalitet, professionalisme og erfaring er afgørende, når der skal behandles alvorlige problemer i tænder og kæber. Derfor er Tandklinikken Wølund og Wolf det naturlige valg, da vi tager hånd om vores patienter og sikrer, at resultat og behandling er tilfredsstillende på alle måder. Vi er specialiseret i krone-, bro- og implantatbehandlinger, og vi ser frem til at hjælpe nye patienter til sundere tænder.

Som patient hos os har du rig mulighed for at stille spørgsmål inden, under og efter behandlingen, så du får luftet eventuelle bekymringer. Hos Tandklinikken Wølund og Wolf er din tryghed og ikke mindst tandsundhed vores første prioritet.

Vil du være patient hos os?

Skriv til os i formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Branchens bedste priser på implantater, broer og kroner i høj kvalitet

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf har vi gennemsigtige og lave konkurrencedygtige tandlægepriser. Vi mener, at alle fortjener en tandbehandling af høj kvalitet til en overkommelig pris, og derfor slår vores prisliste heller ikke bunden ud af budgettet.

Hos Tandklinikken Wølund og Wolf er vi specialister i krone-, bro-, og implantatbehandlinger. På grund af højt effektiviserede arbejdsgange inden for disse behandlinger kan vi tilbyde nogle af Danmarks absolut laveste priser på tandimplantater, tandbroer og tandkroner – naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bliv patient i vores tandklinik nær Hedehusene

Skal du skifte tandlæge, og søger du en ny tandlæge nær Hedehusene? Tandklinikken Wølund & Wolf er placeret lige op ad Hedehusene og tilbyder personlig og professionel behandling til lave priser. Skift til os, og bliv patient hos en kvalitetsbevidst tandlæge med din tryghed og tandsundhed i fokus.


Ring til os i dag på 43 90 40 40, eller efterlad en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej til klinikken

  • Beliggende i centrum af Taastrup
  • Stor, gratis parkeringsplads
  • 2 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen
  • 50 meters gang fra S-tog (Taastrup station)
Find vej