Tandlæge Albertslund

Leder du efter en tandlæge nær Albertslund? Så er Tandklinikken Wølund & Wolf det rette valg. Vi er en moderne tandklinik, som tilbyder både større og mindre tandbehandlinger af højeste kvalitet – og altid med din tryghed i fokus. Du finder os på Kirkevej 8 i Taastrup – tæt på Albertslund, lige ved S-toget og motorvejen, med egen parkeringsplads. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

 

Din tillidsvækkende tandklinik ved Albertslund

Når du besøger vores tandklinik, er det altafgørende for os, at du føler dig i gode hænder. Vi ved, at mange har tandlægeskræk, og finder det angstprovokerende at skulle til tandlæge, hvorfor vi gør vores ypperste for, at du får en positiv oplevelse.

Derfor har du som patient også rig mulighed for at stille spørgsmål inden, under og efter behandlingen, så du får luft for eventuelle bekymringer. Hos Tandklinikken Wølund & Wolf er din tryghed og ikke mindst tandsundhed vores førsteprioritet.

Book tid til konsultation

Udfyld formularen for at booke tid til en konsultation – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Konkurrencedygtige priser på implantater, broer og kroner

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf har vi gennemsigtige og lave konkurrencedygtige tandlægepriser. Vi mener, at alle fortjener en tandbehandling af høj kvalitet til en overkommelig pris, og derfor slår vores prisliste heller ikke bunden ud af budgettet. Vi har derudover nogle af landets laveste priser på tandimplantater, tandbroer og tandkroner.

Har du brug for at dele din betaling op i mindre bidder, har du mulighed for at finansiere din tandlægeregning via Sundhed+ Kredit. Det tager kun 2 min. at ansøge og få svar via vores hjemmeside.

Tandklinikken Wølund & Wolf er din kvalitetsbevidste tandlæge lige ved Albertslund, hvor du ikke møder uønskede overraskelser – hverken under behandlingen, eller når du modtager din regning.

Skal vi være din nye tandlæge ved Albertslund?

Skal du skifte tandlæge, og leder du efter ny tandlæge nær Albertslund? Tandklinikken Wølund & Wolf er placeret lige op ad Albertslund og Ishøj og tilbyder personlig og professionel behandling til lave priser. Skift til os, og bliv patient hos en kvalitetsbevidst tandlæge med din tryghed og tandsundhed i fokus.

Ring til os i dag på tlf: 43 90 40 40, eller efterlad en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find vej til klinikken

  • Beliggende i centrum af Taastrup
  • Stor, gratis parkeringsplads
  • 2 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen
  • 50 meters gang fra S-tog (Taastrup station)
Find vej