Tandlæge Ishøj

Velkommen hos Tandklinikken Wølund & Wolf.
Kendt i hele landet for vores høje kvalitet til endog meget fair priser, samt et fokus der ligger på tandsundheden. Vi prøver ikke at sælge ekstra. Beliggende i Taastrup, tæt på Ishøj, er vi kun få minutter væk fra dig.

Kvalitetsbevidst tandlæge og fair priser

Hos Wølund & Wolf udfører vi næsten alle former for tandbehandlinger og tandeftersyn, og vi har derudover speciale i – og dermed lave priser – indenfor fast protetik, som f.eks. tandkroner, tandbroer og tandimplantater.

VI vægter tilliden mellem behandler og patient meget højt, og du vil opleve at vi alle går op i at få skabt en tryg atmosfære, lige fra du bliver modtaget i receptionen, gennem behandlingen, og til at du igen står udenfor.

Du finder vores klinik på Kirkevej 8 i Taastrup. Placeret lige ved stationen, 2 min fra motorvejen, og med egen parkeringsplads er vores kvalitetsbevidste tandlæger og yderst fair priser kun få minutter væk fra Ishøj.

Din kvalitetsbevidste tandlæge ved Ishøj

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf er din tandsundhed og høj kvalitet vores førsteprioritet. Vi ønsker at blive ved med at være kendt som din kvalitetsbevidste tandlæge ved Ishøj.

Læs meget gerne hvad vores andre patienter skriver om os på f.eks. google maps eller Trustpilot.

Du finder Tandklinikken Wølund & Wolf på Kirkevej 8 i Taastrup. Placeret lige ved stationen; 2 min fra motorvejen, og med egen parkeringsplads er vores kvalitetsbevidste tandlæger, og lave priser dermed kun få minutter væk fra Ishøj.

Billige implantater, broer og kroner i høj kvalitet

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf er vores priser både gennemskuelige og yderst konkurrencedygtige. I vores optik fortjener alle en tandbehandling af høj kvalitet til en overkommelig pris, og derfor slår vores priser heller ikke bunden ud af budgettet.

Vi har bl.a. nogle af landets laveste priser på tandimplantater, tandbroer og tandkroner, da vi specialiserer os indenfor disse behandlinger, og vi derfor har optimeret vores arbejdsgange omkring det. Det sikrer dig både høj kvalitet og lavere priser.

Har du fået et overslag hos din nuværende tandlæge, som du synes lyder dyrt? Vi giver gerne en gratis konsultation, og et overslag på hvad vi kan gøre det for, hvis det drejer sig om Implantat, krone, eller bro. Ring og hør nærmere, eller book en konsultation her på siden.

Skulle du have brug for at dele din betaling op i mindre bidder, har du også mulighed for at finansiere din tandlægeregning via Sundhed+ Kredit, når du er patient hos os. Du kan ansøge på vores side, og får automatisk svar på ansøgningen inden for 2 minutter.

Skift tandlæge, eller nøjes med én enkelt behandling

Hos Wølund & Wolf tænker vi primært på din eksisterende og fremtidige tandsundhed. Vi går derfor ikke så højt op i at du nødvendigvis skal skifte til at gå fast hos os. Det er der dog mange der vælger når de først har besøgt os.

Så om du blot kommer for et enkelt implantat eller krone, fordi vi har lave priser, og derefter fortsætter hos din egen tandlæge – f.eks. hvis du kommer fra den anden ende af landet – eller om du vælger at skifte til Tandklinikken Wølund & Wolf som så mange andre gør i lokalområdet omkring Albertslund, Taastrup og Ishøj, så er det kvaliteten og din tandsundhed, vi vægter højest.

Hvis du ønsker at skifte til en kvalitetsbevidst tandlæge med din tryghed og tandsundhed i fokus, så kan du altid læse nærmere her: Skift til os, og ellers tager vi lige så godt imod dig, hvis du blot kommer på besøg for en enkelt behandling.

Ring til os i dag på tlf: 43 90 40 40, eller efterlad en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige omgivelser, der sammen med vores professionelle og empatiske behandlere vil få dig til at slappe af og få en god oplevelse.

Find vej til klinikken

  • Beliggende i centrum af Taastrup
  • Stor, gratis parkeringsplads
  • 2 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen
  • 50 meters gang fra S-tog (Taastrup station)
Find vej